The Nota i el MAGIC

Tal com us havia avançat pel Twitter, he rebut, de bon matí, una informació confidencial sobre l’origen de «The Nota», publicada la passada nit per El Periódico. Veus autoritzades, però, (Vilaweb, per citar-hi una font que en recull un bon grapat) han posat en clar abans de la matinada d’avui, «The Nota» no procedeix (no sembla que procedeixi) de la CIA. I, novetat!, tampoc no procedeix de la TIA (tot i que ho sembla).

En realitat, la filtració de «The Nota» ha estat una altra obra mestra del contraespionatge català. «Com?!», exclamareu bocabadats, esmaperduts i corpresos, «Però, si no existeix cap agència de contraespionatge catalana!» Aaah, criatures dolcíssimes! Que vosaltres no en tingueu notícia no vol dir que no existisca, sinó que demostra com n’és, d’eficient!

Perquè, a veure: quina agència de contraespionatge o d’intel·ligència serà més efectiva que aquella que ningú (insisteixo: ningú!) no sap que existeix? Una mica de rigor, cavallers!

Mirem, per exemple, la més famosa de les agències d’espionatge: la CIA. No hauria de treballar en el secret més rigorós? Doncs, no, en absolut. Si us en voleu informar, només heu de visitar la seva pàgina web oficial i esbrinareu on es troben les seves oficines. Si voleu contactar-hi, també tenen una altra pàgina amb un formulari, telèfon, fax… Quin pastitxo d’agència és aquesta que tothom sap on es troba? I el mateix podem dir de l’MI5, l’MI6, l’MI7, la difunta KGB, el CNI… Totes amb oficines obertes al públic. I se’n diuen «agents secrets»…

En canvi, la Miraculosa Agència General d’Intel·ligència de Catalunya (d’ara endavant, el MAGIC), és tan, però tan secreta, que ningú no sap on és, de quins recursos disposa ni qui hi treballa. Us ho demostraré tot seguit amb una sèrie de proves que, de tan sòlides, són incontestables.

1. No la trobareu al Google, com podeu observar amb el següent enllaç:

Vosaltres direu: «Si no es troba al Google, és perquè no existeix.» Aaaah, criatures! No heu sentit parlar de la Web profunda (Deep Web)? Oi que sí? I oi que sabeu que, allò que es troba a la Web profunda, no es pot localitzar via Google? Justament per això en diem Web profunda, perquè el seu contingut es troba fora de l’abast dels buscadors convencionals. Per tant, la vostra contraargumentació no se sosté: el MAGIC és tan, però tant secret, que el Google no el pot trobar.

2. Aquesta prova us la deixo fer a vosaltres: pregunteu al MHP Carles Puigdemont si el MAGIC existeix. Sí, ja sé que molts li trobeu un cert paregut amb Harry Potter i penseu que potser hi ha alguna relació màgica; tot i així, em jugo una pesseta que no sabrà de què li esteu parlant. I és que el MAGIC és tan secret que ni el MHP no sap res de la seva existència.

Puigdemont-Potter

Font: marketingdirecto.com

3. Aquesta també us la deixo fer: pregunteu al Major Trapero si el MAGIC existeix, i ja veureu que farà cara de «Bueno, pues molt bé, pues adiós.»

4. Pregunteu a tots el catalans, però a tots, si són agents del MAGIC. Si us responen honestament (però els ho haureu de demanar abans explícitament, eh?), tots us diran que no. I, és natural; però, no perquè no hi hagi agents del MAGIC, sinó perquè ni els agents del MAGIC saben que ho són.

Bé, d’acord, ja veig des d’aquí les vostres cares d’incredulitat: «Com pot un agent del MAGIC no saber que és agent del MAGIC?» Doncs, aquí rau, justament, la superioritat i la imbatibilitat de la Miraculosa Agència General d’Intel·ligència de Catalunya: com que els agents no saben que ho són, no hi ha risc que, per error o per traïdoria, deixen anar-hi cap informació compromesa. De fet, això dificulta molt i molt, gairebé al 100%, que altres agències els puguin detectar (supereu això, CNI!).

I, també sobre els agents del MAGIC, estic segur que el següent argument us resultarà irrebatible i definitiu:

5. Com que els agents del MAGIC no saben que ho són, no en reclamen la paga ni en reclamaran la pensió de jubilació, cosa que redunda en benefici de Catalunya i que concorda absolutament amb l’esperit espartà i estalviador dels catalans: la pela és la pela, noi (per més que portem anys i anys emprant els euros)!

Suposo que amb aquests cinc arguments incontestables us hauré convençut de l’existència del MAGIC. Així, doncs, no us resultarà difícil intuir que ha estat justament un agent del MAGIC (fent-se passar per agent de les clavegueres espanyoles, una missió d’allò més senzilla, intranscendent, típica missió encomanda als aprenents d’agent MAGIC) qui ha filtrat «The Nota» a l’incaut director de El Periódico amb l’evident objectiu de fer-nos passar una estona divertida amb les barbaritats lingüístiques, textuals i «informatives» que conté, i, també, amb els disbarats que, sens dubte, es publicaran en els blogs dels indocumentats habituals.

Perquè, evidentment, per desprestigiar El Periódico, no calia que intervingués el MAGIC: l’Enric Hernàndez ja ho fa molt bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en contradiccions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.