Artur Mas, reptilià

No calia tenir informació privilegiada ni ser un gurú de la política per a saber que, aquest mes de setembre, les veuríem de tots els colors: l’escalada de disparats del Gobierno de Rajoy, com una bona mascletada, necessita anar a més i fer, cada cop, més soroll. Així, l’estratègia de canviar les normes a meitat de la partida és la cosa més natural del món.

Però, si, com explicava anit Pilar Rahola al programa d’en Cuní, l’objectiu de la llei Albiol és engarjolar Mas durant la campanya de les eleccions generals espanyoles, tampoc veig tan difícil evitar-ho: només caldria que el Govern per la Transició Nacional retardés l’inici de la separació fins l’endemà de les generals; o fins el divendres anteriors, just dos dies abans. Així, aquesta mesura tan desesperada es demostraria, un cop més, inútil i ridícula, i obtindria el resultat contrari. Però, deixem l’estratègia als que en saben.

El que no dubtem és que els focs d’artifici continuaran i aniran a més. El grau de despropòsits actual és ja tan alt que se’m fa difícil on arribaran, d’aquí al 27S. M’encurioseix el desenvolupament de la campanya de desprestigi: esgotat el tema nazi (cada cop que ens hi acusen, la xarxa, lluny d’escandalitzar-se’n, esclata en un festival de l’humor), on arribaran? Com que veig que se’ls acaben els «arguments» (i com que ja es va dir que els legionaris de Ponç Pilat que van crucificar Jesús de Natzaret eren catalans), em permeto de suggerir-los-en un de nou.

Mas és un reptilià. I no només ell: Romeva, Junqueras, Forcadell, Casals, Reyes, Llach, Forné, Bel… I els dos milions llargs d’independentistes, també ho som, de reptilians: de quina altra forma es pot explicar, sinó, el creixement de l’independentisme o la tranquil·litat i autodisciplina de les darreres manifestacions de l’11S? L’objectiu final de la independència de Catalunya és, evidentment, la invasió final del planeta; abans, però, convertirem l’aeroport del Prat en el major centre internacional de chemtrails, i emprarem la indústria farmacèutica catalana per a crear i distribuir vacunes que reduiran l’espècie humana al nivell de vegetals.

S’ha acabat la broma: ara, comença el circ.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.