Dia del Llibre (i del Drac) 2015

Avui celebrem el Dia Internacional del Llibre. Jo el celebro, i celebro també el dia del Drac (als salvatges exterminadors de boniques espècies en perill i matxotes de consonàncies pretaurines, ni aigua!). Ho celebraré passejant per Barcelona, deixant-me sorprendre per les novetats i enamorant-me d’uns quants llibres que acabaré portant-me a casa (cosa de què em penediré a la propera mudança, ho sé; però, a certes temptacions, no em ve de gust resistir-m’hi).

El cas és que avui no tindré ni un minut per escriure res i he pensat en enllaçar-vos articles que ja he publicat i que toquen temes relacionats amb la literatura, l’escriptura, l’edició… Buscant, buscant, he vist que n’he fet uns quants, més dels que em pensava; però, al cap i a la fi, és natural: la lectura és la meva afició més antiga i arrelada.

Així, doncs, disculpeu aquest atac d’autoreferencialitat i sentiu-vos lliures de fer-ne un tast… o de fer com jo i anar a tafanejar per les llibreries. Bona lectura, en qualsevol cas. Començo per l’article d’ahir, per una simple qüestió de sistema de treball, i vaig retrocedint en el temps.

És molt probable que, sobre algun aspecte, la meva opinió hagi canviat o s’hagi matisat. Agafeu-ho com una amenaça: tornaré a escriure’n.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.