Manjaro: solucionat conflicte amb cairo-infinality-ultimate

En una actualització de farà una setmana, nm-applet ha deixat de funcionar. En intentar engegar-lo des de la línia de comandaments, em donava un parell d’errors: un feia referència al tema Adwaita (no el trobava); el segon deia no-sé-què sobre cairo-bla-bla (ho reconec, no sóc gaire precís). En aquella actualització, a més a més, havia tingut problemes amb gtk3, cosa que encara em va confondre més.

Finalment, el problema amb Adwaita s’ha solucionat en modificar una línia al fitxer de configuració .config/gtk-3.0/settings.ini:

#gtk-theme-name=artwork-menda
gtk-theme-name=Adwaita

Com es pot interpretar fàcilment, he comentat la primera línia i he afegit la segona. La font d’inspiració l’he trobada en aquest fil (força antic) dels fòrums d’Arch Linux.

Per solucionar el segon error, he instal·lat el paquet cairo, cosa que ha forçat la desinstal·lació de cairo-infinality-ultimate. Un cop més, la musa Digitàlia m’esperava als fòrums d’Arch (tot i que allí es parlava d’eliminar el paquet cairo-ubuntu i reemplaçar-lo per cairo).

Curiosament, i n’ignoro el motiu, aquest problema només se m’ha presentat (fins ara) en una instal·lació: en la resta, tot normal i sense ensurts.

Llarga vida a Manjaro.

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.