VLC i la “Violació de la imatge del nucli”

Després d’actualitzar una Ubuntu 13.10 a la nova 14.04 tot mantenint intacte el home de l’usuari i, per tant, les configuracions antigues de tots els programes, em vaig topar amb un inconvenient: VLC no s’engegava. Si intentava engegar VLC des del terminal, obtenia el següent error: Violació de la imatge del nucli.

Després d’algunes cerques infructuoses, vaig trobar la solució a través d’una consulta en elotrolado.net: només calia esborrar el directori de configuració antic, /home/user/.config/vlc. En eliminar-lo i tornar a executar VLC, se’n genera un de nou i el problema desapareix.

Nota mental: conservar el home a cada actualització és molt còmode; però, de tant en tant, algunes versions noves de programes poden presentar incompatibilitats amb les configuracions de versions més antigues.

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.